Overslaan en ga direct naar de inhoud

De meest luxe sparesorts in Europa

Villa Honegg in Zwitserland
Villa Honegg in Zwitserland.

Wegdromen bij deze geweldige, luxe sparesorts op bijzondere locaties. Wij selecteren zes resorts in o.a. Montenegro, IJsland en Duitsland waar jij helemaal tot rust komt.

Ion Adventure Hotel, IJsland
Midden in het ruige lavalandschap van IJsland ligt het Ion Adventure Hotel. Het bevindt zich op een uurtje rijden van de hoofdstad Reykjavik, vlak bij het geothermische station van Nesjavellir en met op de achtergrond de eeuwenoude Langjökull-gletsjer, of ook wel midden in ‘het land van vuur en ijs’.
Aan alles maar dan ook alles is gedacht om het hotel te laten integreren in de omringende natuur, van de lokale bouwmaterialen tot het warme water van de nabije bronnen. Na een inspannende dag om de omgeving te verkennen is er de Lava Spa, waar je weer helemaal tot leven komt met een massage waarbij oliën en crèmes vervaardigd van lokale kruiden worden gebruikt. En niks is meer ontspannen dan een duik in het natuurlijk verwarmde zwembad met uitzicht op de woeste omgeving.

Hier boek je het resort

Ion Adventure Hotel in IJsland.
Ion Adventure Hotel in IJsland.
Ion Adventure Hotel in IJsland.
Ion Adventure Hotel in IJsland.

The Regent, Montenegro
Porto Montenegro is de super-de-luxe jachthaven waarmee Montenegro internationaal op de kaart is komen te staan als een van de mondainste jachtbestemmingen. Aan de kop van de haven ligt The Regent Porto Montenegro, gebouwd in Venetiaanse stijl in mediterrane tinten. De schitterende infinity pool loopt tot direct aan de haven en wanneer je daar in een van de cabanas ligt te genieten zie je in het binnenland de zwarte, steil oprijzende bergen.

Je begrijpt dan waarom de Venetianen het land Montenegro noemden. De spa van het hotel is een juweeltje. Vanuit alle behandelkamers, het binnenzwembad, de fitness- en yogaruimte heb je een prachtig uitzicht op de haven en de Adriatische Zee. Ook is er een hamam, sauna en stoomruimte. Wie er complete privacy wil hebben, kan met z’n tweeën of met een stel vrienden ’s avonds de hele spa afhuren.

Hier boek je het resort

The Regent in Montenegro.
The Regent in Montenegro.

Villa Honegg, Zwitserland

Als de filmset van The Sound of Music verrijst hoog in de Zwitserse Alpen bij Luzerne de in 1905 gebouwde Villa Honegg. Bij aankomst heb je het gevoel in the middle of nowhere te zijn beland. Het 23 kamers tellende pand wordt omgeven door uitgestrekte alpenweiden, majestueuze bergtoppen en diep in de vallei zie je het Lac des Quatre-Cantons.Niet voor niks is het hotel een drukbezocht adres om je terug te trekken en bij te komen van de alledaagse beslommeringen.

De spa biedt een uitgebreid menu aan behandelingen, waarbij volop gebruik wordt gemaakt van een keur aan alpenkruiden. Ook is er een goed geoutilleerde fitnessruimte, een sauna en binnenbad met een fraaie blik op de bergen. Maar de grootste trekker bevindt zich buiten. De altijd op 34 graden verwarmde infinity pool met misschien wel het allermooiste uitzicht op de bergen dat je je kunt voorstellen en aan je voeten de vallei met het meer.

Hier boek je het resort

Villa Honegg in Zwitserland
Villa Honegg in Zwitserland.
Villa Honegg in Zwitserland
Villa Honegg in Zwitserland.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top