Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu te koop: een villa op een van de mooiste locaties in Aerdenhout

Nachtegalenlaan 4
Nachtegalenlaan 4.

Op een van de mooiste locaties in Aerdenhout ligt deze royale, vrijstaande villa. Hier kunt u bijzonder ruim wonen, omgeven door groen en voorzien van alle luxe.

Deze royale, buitengewoon charmante villa, met de klinkende naam Melbrook, is gebouwd naar een ontwerp van architect W.J. Pieterse, een bekende naam in de omgeving. De woning is bijzonder fraai en blinkt zowel uit wat betreft vormgeving als indeling. De villa is gebouwd in 1949, beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 559 m2, een ongekende buitenkans voor wie op zoek is naar een riante villa in perfecte staat.

Ruimtelijke indeling en natuurlijk licht

Opvallend in deze villa is de mooie natuurlijke lichtinval in elke ruimte. De vele, grote raampartijen zorgen daarnaast voor een unieke vermenging van binnen en buiten. Alle kamers zijn zeer ruim. Wat opvallend is in deze villa is de speelse en gezellige indeling. Zo is de begane grond verdeeld over een - uiteraard ruime - woonkamer met open haard, waaraan een eetkamer met sfeervolle serre en een riante woonkeuken met praktische bijkeuken grenzen. Op de begane grond bevinden zich de grote entreehal, een studeerkamer en een badkamer met douche en ligbad.

Door de grote raampartijen worden binnen en buiten prachtig met elkaar in verbinding gebracht.
Door de grote raampartijen worden binnen en buiten prachtig met elkaar in verbinding gebracht.

Vijf slaapkamers

De eerste verdieping biedt via een overloop, voorzien van vide, toegang tot een uitzonderlijk grote hoofdslaapkamer met eigen badkamer. Deze kamer heeft een groot balkon met uitzicht op de schitterende tuin. Op deze verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers, waarvan twee een eigen badkamer hebben. De bibliotheek maakt deze verdieping compleet.

Door de authentieke dakspanten zichtbaar te laten krijgt deze ruime slaapkamer een geheel eigen karakter.
Door de authentieke dakspanten zichtbaar te laten krijgt deze ruime slaapkamer een geheel eigen karakter.

Zolder en kelder

Nog meer ruimte bieden de zesde en zevende slaapkamer, badkamer en zolder op stahoogte op de bovenste verdieping. Helemaal beneden bevindt zich een ruime wijnkelder, eveneens op stahoogte, met de installaties voor de pelletkachel. Aan de achterzijde van het huis is een dubbele paardenstal met hooizolder. Verder beschikt de villa over een vrijstaande enkele garage en een dubbele garage. Boven deze laatste bevindt zich een bovenwoning, die geschikt is voor zelfstandige bewoning. Ideaal voor inwonende familieleden of bijvoorbeeld een au pair.

Parkachtige, glooiende tuin

Het perceel van 6.000 m2 ligt in het oude duingebied Naaldenveld. Daarom zie je ook nog de glooiing in de toch al indrukwekkende tuin. Prachtige oude beuken en eiken omringen de villa. De tuin beschikt over meerdere zonnige terrassen, een weelderig gazon, een tuinhuis en een vijver met een romantisch bruggetje. Aan de achterkant biedt de tuin via de Vinkenbaan direct toegang tot het bos waar u heerlijk kunt wandelen of paardrijden.

De serre van de villa kijkt uit op de bijzondere, parkachtige tuin met een glooiend gazon.
De serre van de villa kijkt uit op de bijzondere, parkachtige tuin met een glooiend gazon.

Deze woning wordt u aangeboden door Engel & Völkers. Je kunt de woning hier verder bekijken

UITGELICHT

Back to top