Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dromen laten uitkomen: wonen in een historische locatie op Curaçao

Princess Sirena Bay Estate is uiterst zorgvuldig en met veel smaak gerestaureerd.
Princess Sirena Bay Estate is uiterst zorgvuldig en met veel smaak gerestaureerd.

Binnen de omheining van Sirena Bay Estate zijn rust, ruimte en schoonheid de trefwoorden. Een luxe verblijf in een historische villa aan zee met privéstrand en zwembad op het idyllische Curaçao. Door de centrale ligging zijn het centrum, de winkels en beste restaurants op loopafstand.

Princess Sirena Bay Estate bestaat uit een achttiendeeeuws klassiek landhuis en verschillende monumentale gebouwen met zeer veel privacy. Het is omringd door een weelderige tropische tuin met zwembad en privéstrand en ligt direct aan zee.

Een frisse, moderne uitstraling in combinatie met typisch Caraibisch meubilair.
Een frisse, moderne uitstraling in combinatie met typisch Caraibisch meubilair.

Eenvoudige verhuur
Er zijn tien slaapkamers en zeven badkamers, waardoor de accommodatie op een eenvoudige manier veel vakantieruimte biedt aan grote gezelschappen. Zo heeft het landhuis drie slaapkamers met en-suite badkamers en heeft de mini-villa naast het landhuis ruimte voor twee personen en een luxe buitendouche. Op de begane grond van het ernaast gelegen guesthouse bevindt zich een heerlijk appartement voor vier personen, van waaruit u zo het strand op loopt. Op de eerste verdieping ligt een wat groter appartement dat alle ruimte biedt aan zes personen en beschikt over een zeer groot terras met uitzicht op de oceaan. En dan is er nog de prachtige Awa Suite, voor twee personen, waar een oude muur van kalkzandsteen intact is gelaten en zorgt voor een bijzondere sfeer.

Historische sfeer
Het huis is met uitermate veel zorg en liefde gerestaureerd en voorzien van een sfeervol interieur: Caribisch antiek, moderne Europese invloeden en een bijzondere kunstcollectie vullen elkaar prachtig aan. Deze combinatie zorgt voor een charmant geheel. Het samenspel tussen de historische sfeer en moderne gemakken is tot in details geperfectioneerd.

Sirena Bay Estate biedt veel om u ultiem te laten ontspannen en genieten. De tropische tuin, het riante zwembad en het privéstrand, maar er zijn ook extra services zoals ontbijtservice, een honestybar, een uitgebreide wijnkaart en een privéchef die voor het hele gezelschap een culinaire lunch of diner kan verzorgen. Het team kan u bovendien helpen met o.a. het boeken van een ophaalservice van en naar de luchthaven, private boarding, luxe autohuur, boeken van een unieke boottrip of een yogales aan huis en vele andere services.

Wilt u meer informatie of direct boeken? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@sirenabayestate.com

UITGELICHT

Back to top