Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze prachtige woning is te koop in Valkenswaard, om de hoek van Eindhoven

Rust en ruimte in Valkenswaard.
Rust en ruimte in Valkenswaard.

Buitengewoon veel ruimte en een originele vormgeving kenmerken deze unieke villa. Omringd door een onder architectuur aangelegde tuin en voorzien van zwembad, recreatieruimte en wijnkelder is deze woning meer dan compleet en buitengewoon luxueus.

De villa, gebouwd in 1995 en 2001 heeft een woonoppervlak van maar liefst 574 m2. Naast vier grote slaapkamers en drie badkamers, heeft dit bijzondere object een prachtige, grote kantoorruimte. Een dubbele, inpandige garage en een machinekamer bij het zwembad vormen samen nog eens bijna 100 m2. Onder de woonlaag op de begane grond bevindt zich het grote zwembad met aangrenzend een bar en mediaruimte om heerlijk te ontspannen. En onder de garage bevindt zich een royale wijnkelder met aangrenzend een enorme klusruimte. De woning is voorzien van vloerverwarming, airco en een uitgekiend domoticasysteem.

Fraaie details
Mooie details zijn de ronde erkers in de woonkamer en het kantoor, die de woning een origineel aanzicht geven. De erker van het kantoor is ideaal voor een vergaderruimte en iets kleiner dan die van de woonkamer, wat zorgt voor een speels effect. Een ander bijzonder detail aan deze fraaie villa is het gebruik van Indian Red graniet voor de vloer van de centraal gelegen hal. De vloer heeft een zeer warme uitstraling en is bovendien op een prachtige manier ingelegd met mooie, afwisselende mozaieken.

Het binnenzwembad met onderwaterverlichting, een sterrenhemel, iconische afbeeldingen rondom, radio[1] en soundmachine en een elektrisch bedienbaar dek.
Het binnenzwembad met onderwaterverlichting, een sterrenhemel, iconische afbeeldingen rondom, radio[1] en soundmachine en een elektrisch bedienbaar dek.

Grote ruimtes
Rondom de centrale hal liggen bij binnenkomst links de vier royale slaapkamers, waarvan de achterste heeft een eigen badkamer en suite. De overige slaapkamers, een van 16 m2 en twee van 22 m2, delen een badkamer. Vanuit de hal zijn tevens twee separate (gasten)toiletten bereikbaar. Rechts van de centrale hal bevindt zich het kantoor, daarnaast het overdekte terras en verder naar achteren in de woning de eetkamer met aangrenzend de woonkamer en open keuken.

De woon- en eetkamer zijn bijzonder ruim en licht. De woonkamer is voorzien van een bijzondere, ronde designhaard. De ronde vorm komt terug in de erker, die veel daglicht binnenlaat en sfeer geeft aan deze ruimte. Hij biedt bovendien prachtig uitzicht op de tuin en het overdekte terras, maar ook op de vijver die bij de erker is aangelegd en ook weer die kenmerkende ronde vorm volgt. De ruime keuken, voorzien van een prachtig pallsandro classico marmeren werkblad en alle denkbare gemakken, biedt ook uitzicht op de parkachtige tuin.

Sfeervol ontspannen
Vanuit de centrale hal is via een stijlvolle trap de benedenverdieping. Hier bevinden zich de technische ruimte, een douche, kleedkamer en een toilet. Daarnaast is er een bar met thuisbioscoop met kwalitatief hoogstaande geluidsinstallatie en een biljartruimte. Ook de riante zwembadruimte is hier te vinden met iconische schilderingen op de wanden, onderwaterverlichting en een sterrenhemel, hierdoor is er een gezellige sfeer. Rondom het zwembad is veel ruimte voor zitjes.

De keuken.
De keuken.

Bijzonder monument
Naast veel ruimte in de villa is er rondom een riante tuin. De tuin is weelderig groen en heeft een grote diversiteit aan struiken, bloemen en bomen. Heel uniek aan de tuin - en een bijzondere vermelding waard - is de 150 jaar oude Amerikaanse eik, die als gemeentelijk monument is aangemerkt. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie, wat onderhoud vereenvoudigt. Het riante terrein biedt meer dan genoeg ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

Deze woning wordt u aangeboden door MA/COM. Je kunt de woning hier verder bekijken. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top