Overslaan en ga direct naar de inhoud

Shoppen: met deze vijf items richt je je huis en woonkamer in zoals Suzanne Loggere van Loggere Wilpower

Eetkamer van Suzanne Loggere
In een kleinere kamer van de voormalige orangerie en het koetshuis, waar waarschijnlijk vroeger een stal was, bevindt zich nu een knusse eetkamer waar ook regelmatig gewerkt wordt door Suzanne, haar werknemers en familieleden.

Fan van de stijl van interieurontwerper en stoffenagent Suzanne Loggere, oprichter van Loggere Wilpower? Dat komt goed uit. We delen vijf items waarmee je je woonkamer en huis inricht zoals Suzanne Loggere.

We deelden eerder al de prachtige woning van Suzanne Loggere. Zo kun je nu bij Residence binnenkijken bij interieurontwerper Suzanne Loggere op een idyllisch landgoed in ’s-Graveland. In dit artikel delen we tips hoe je ook je eigen woning in haar stijl kunt inrichten.

Haar stijl is sfeervol en warm, evenals eclectisch en modern chic. ‘On-Nederlands, wordt ook vaak gezegd.’ Loggere Wilpower werkt al jarenlang samen met vooral Élitis; die luxe, getextureerde behang- en stofontwerpen beïnvloeden de typische ‘Loggere-signatuur’ ook.

Woonkamer Suzanne Loggere
In de woonkamer in de voormalige orangerie staat nog steeds veel groen, een knipoog naar het verleden van dit gebouw. ‘Daarnaast vind ik planten in huis heel belangrijk, die geven lucht en gezelligheid,’ aldus Suzanne. Foto: Space Content Studio.

Shop hier items om je huis en woonkamer in te richten zoals Suzanne Loggere:

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Eerder deelde Suzanne Loggere ook al haar hotspots met Residence. ‘Mijn favoriete designer is de jonge Luke Edward Hall uit Londen. Hij heeft een heel aparte stijl en ontwikkelt nu een collectie voor Rubelli dat in april gelanceerd wordt. Ook heeft hij een campagne voor Diptyque bedacht. Hou hem zeker in de gaten.’

Tekst en samenstelling: Roel Janssen en Sterre Casteelen

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Back to top