Overslaan en ga direct naar de inhoud

Natuurlijk slapen met de handgemaakte bedden van Ecolife Beds

Eco Luxury met hoofdbord 'Smooth' en bedpoot 'Oak met aluminium'. Fotografie: Ecolife Beds
Eco Luxury met hoofdbord 'Smooth' en bedpoot 'Oak met aluminium'. Fotografie: Ecolife Beds

Met de handgemaakte bedden van Ecolife Beds slaap je met een goed gevoel. De bedden zijn namelijk volledig gemaakt van natuurlijke materialen, tot de pocketveren aan toe.

Het Zweedse Ecolife Beds heeft als doel handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kun je extra van je nachtrust genieten. De materialen waarmee de bedden en matrassen worden gemaakt verschillen, net zoals de voordelen. Bij het gebruik van ecologische bamboe verminder je bijvoorbeeld het risico op huisstofmijt. Daarnaast is het van nature antibacterieel en niet-allergeen.

Sisal, dat is gemaakt van de agaveplant, heeft een luchtige celstructuur die overtollig vocht gemakkelijk en op een natuurlijke wijze afvoert, een beetje zoals bij een airco. Organisch katoen wordt tot slot gebruikt om de bedden een enorme zachtheid en ademend vermogen te geven. Het heeft daarnaast dezelfde werking als paardenhaar, zonder dat dit gebruikt wordt. Andere materialen waarmee de bedden worden gemaakt zijn vlas en Zweeds grenenhout. De bedden van Ecolife Beds worden handgemaakt in Zweden door vakmensen in het kleine dorp Valskog. ecolifebeds.nlEco Passion met hoofdbord 'Royal Naturel' en bedpoot 'Oak met aluminium'. Fotografie: Ecolife Beds
Eco Passion met hoofdbord 'Royal Naturel' en bedpoot 'Oak met aluminium'. Fotografie: Ecolife Beds
Sisal. Fotografie: Ecolife Beds
Sisal. Fotografie: Ecolife Beds

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top