Overslaan en ga direct naar de inhoud

Edoardo bank: de warmte van vriendschap

Edoardo bank. Fotografie: Linteloo
Edoardo bank. Fotografie: Linteloo

Van Nederland naar Italië en weer terug – toen Jan te Lintelo in 1994 de eerste contacten legde met de Italiaanse ambachtslieden die zijn droom vorm zouden geven, was het hotel van Edoardo zijn ‘home away from home’.

De mannen werden vrienden, die samen lachen, eten en sterke verhalen vertellen. Bij LINTELOO draait alles om de relaties tussen mensen. Dus noemde Jan deze modulaire ‘jubileumbank’ naar de man van wie hij, drie decennia lang, zoveel gastvrijheid en warmte mocht ontvangen. Ook bijzettafel Charles, het nieuwste ontwerp van Sebastian Herkner voor LINTELOO, staat in het teken van vriendschap. Het zijn de organische onregelmatigheden in vorm, kleur en textuur die deze bijzettafel – gegoten in een uit  klei geboetseerde mal – zijn unieke charme geven. Leg je hand op het ovale blad en je voelt de handen van de ambachtslieden die Charles maakten. De onderkant van het tafelblad is gegraveerd met het feestelijke motto ‘Gemaakt om 30 jaar comfort en plezier te vieren’.

Wie in dit jubileumjaar de warmte van vriendschap in huis haalt met de aanschaf van een Edoardo bank krijgt de prachtige Charles bijzettafel erbij. linteloo.com

Charles bijzettafel. Fotografie: Linteloo
Charles bijzettafel. Fotografie: Linteloo

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top