Overslaan en ga direct naar de inhoud

Restaurant Secret Garden: de nieuwste hotspot in Amsterdam

Restaurant Secret Garden in Amsterdam
Restaurant Secret Garden in Amsterdam

In hartje Amsterdam is er sinds kort een nieuw Restaurant geopend, Secret Garden. Het interieur is in een exotische stijl, een mix van groene natuur en hedendaagse kunst. 

Secret Garden is opgericht door Roy en Mike Poppes als internationaal georiënteerd restaurant met een beleving. Ze opende afgelopen augustus haar deuren op de Reguliersdwarsstraat.

De keuken bestaat uit een mix van Peru en Japan, genaamd de Nikkei cuisine. Kies je voor een lekkere Salmon Tataki met honing Miso & passievrucht of toch eerder voor een Rib-Eye met Chimichurry & Crispy quinoa? Er is eindeloos veel keuze aan gevarieerd eten.

Secret Garden is meer dan een restaurant. Naast de heerlijk uiteenlopende keuken, is er ook ruimte voor een glas wijn of exotische cocktail. Dit allemaal onder het genot van de leukste deuntjes van Secret Garden's huis DJ's.

De naam zegt het al. Naast de bar en het restaurant is er ook nog een geheime binnentuin. Architect Will Erens van Too Many Agencies heeft zichzelf dit keer overtroffen. Geniet van een dinner in het Garden restaurant, leef je uit met de dj in de bar & lounge, drink een cocktail in de green room, of houd een privé etentje in the garden room.

Door alle planten, fluwelen bloemen, franjes en meubels in dierenprint waan je je middenin een high end jungle. Naast het interieur zien ook de cocktails er prachtig uit. Een bezoekje waard dus.
Tip van Residence, op 24, 25 en 26 december is Secret Garden ook geopend en geheel versierd in kerst thema. Boek hier je tafel voor een uniek kerstdiner!

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Britt Vergeer

Back to top