Overslaan en ga direct naar de inhoud

The Venice Glass Week keert terug met een zevende editie

Fotografie: Massimo Pistore / PIXU studio
Fotografie: Massimo Pistore / PIXU studio

The Venice Glass Week is een internationaal festival dat in 2017 in het leven is geroepen om de kunst van glas te vieren, te ondersteunen en te bevorderen. Dit jaar keert het evenement terug met een zevende editie van 9 tot 17 september 2023.

Vorig jaar, in 2022, vond ook The Italian Glass Weeks plaats: een initiatief ontstaan uit de samenwerking van The Venice Glass Week en Vision Milan Glass Week. Dit speciale evenement was gewijd aan artistiek en industrieel glas en werd opgezet ter gelegenheid van de Verenigde Naties die het jaar 2022 hadden uitgeroepen tot het Internationale Jaar van Glas. Het was een groot succes: meer dan 100.000 bezoekers namen deel aan de 267 evenementen die werden georganiseerd.

Voortbouwend op het succes van deze speciale editie, zal The Venice Glass Week terugkeren met een zevende editie. Deze zal plaatsvinden van 9 tot 17 september 2023. Verwacht tentoonstellingen, rondleidingen, demonstraties, workshops, lezingen en meer. Bij Residence krijgen we nooit genoeg van mooi glas, dus wat ons betreft een echte aanrader! theveniceglassweek.nl


Fotografie: Massimo Pistore / PIXU studio
Fotografie: Massimo Pistore / PIXU studio

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top