Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kleur in de badkamer met Villeroy & Boch

Artis van Villeroy & Boch.
Artis van Villeroy & Boch.

Met kleur kun je uiting geven aan je eigen interieurstijl en creëer je sfeer. Met de opzetkommen van Villeroy & Boch kun je afhankelijk van je smaak, krachtige of juiste subtiele accenten in de badkamer aanbrengen.

Het kleurenpalet van Artis is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen. ‘Kleur is voor mij de ziel van een product’, vertelt Gesa Hansen. ‘Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte.’

Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpin. De opvallende opzetwastafels zijn altijd een blikvanger – in een krachtig bordeauxrood of in zachte natuurlijke tinten als roze, grijs en mosgroen. Er zijn negen trendy tinten.
Ook is Artis verkrijgbaar in een geheel witte uitvoering in glans of mat. De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig.

Liever de gehele wastafel in één kleur? Dat kan met de vernieuwde Loop & Friends-collectie. Deze opzetkommen zijn in ovale, rechthoekige of ronde vorm leverbaar, in glanzend of mat wit, in een zachte beige tint Almond, in krachtig mat zwart Ebony of het toegankelijke Graphite, een mat grijze tint. Artis en Loop & Friends kunnen geplaatst worden op een mooie houten plank of marmeren blad of voor meer opbergruimte met de meubels uit de Finion, Collaro en Legato collecties.

De vernieuwde Loop & Friends collectie.
De vernieuwde Loop & Friends collectie.

Maak een statement door de gekozen kleur door te trekken in de ruimte door de buitenzijde van een back-to-wall of vrijstaand ligbad uit te voeren in dezelfde kleur.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Villeroy & Boch 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top