Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reistip: Dit betonnen blokhuis ligt in een bosrijke omgeving

Betonnen blokhuis.
Betonnen blokhuis.

Villa’s om bij weg te dromen, wie is er niet dol op? Vandaag lichten we het Betonnen Blokhuis in Nederland uit.

Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij hebben op Residence een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

Betonnen blokhuis
Tussen Breda en Oosterhout ligt in een bosrijke omgeving het landgoed Bergvliet. Je vindt er een 18-holes golfbaan, een villa park, het onlangs geopende wellnessresort Spa One en op een verscholen deel van het landgoed het Betonnen Blokhuis.

Het interieur van het betonnen huis.
Het interieur van het betonnen huis.

Deze laatste is de plek voor een paar dagen relaxen in eigen land. De eigenaren hebben bij de architectuur gebruik gemaakt van glas, cortex staal en beton. Hierdoor krijg je tijdens je verblijf het gevoel in een hedendaagse boshut te logeren. Het bijpassende interieur zorgt ervoor dat je je in een bijna on-Nederlands vakantiehuis waant. Er zijn twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. En als je geen zin hebt om naar Spa One te gaan, heb je thuis nog een hottub, Turks bad en buitenbad.

Hier boek je de villa

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top