Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nieuw: Residence Traveller met de mooiste locaties overal ter wereld

Residence 1, 2022.
Residence 1, 2022.

Nieuw: Residence Traveller met de mooiste locaties overal ter wereld Vanaf donderdag is de eerste editie van Residence Traveller uit. Hier lees je er alles over.

Het opdoen van mooie ervaringen en indrukken geeft een geweldig goed gevoel. Wanneer we in Residence buitenlandse producties brachten, kregen we vaak positieve reacties van lezers en een aanmoediging om meer tips en ideeën te leveren.

Zo ontstond het idee, 35 jaar na de eerste Residence, om de Residence TRAVELLER te maken. Een uitgave vol internationale tips en inspiratie voor een prachtig en heerlijk verblijf, met veel aandacht voor architectuur, interieur, cuisine en cultuur.

Hoteltips
Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Om u op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch.

Nobis Hotel Copenhagen in Denemarken.
Nobis Hotel Copenhagen in Denemarken.
Hotel Mezzatorre in Italië.
Hotel Mezzatorre in Italië.

Il Borro in Toscano 
Wanneer een Toscaans middeleeuws dorp van instorting gered wordt door een van Italië's befaamde mode-families, is het naamdrager Salvatore Ferragamo die besluit er een schitterend wijnresort van te maken. 

Il Borro in Toscano 
Il Borro in Toscano.

Stoffenhuis Dedar
Eerst waren er de tribale tapijten, toen de oogstrelende stoffen. Het vooraanstaande Italiaanse familiebedrijf Dedar maakt al decennia deel uit van Italië's culturele erfgoed. Residence Traveller sprak met eigenaresse Caterina Fabrizio in Milaan. 

Dedar.
Dedar.
Dedar.
Dedar.

Stedentips van Rotterdam tot New York
New York draait 24/7 en iedere wijk heeft zijn eigen sfeer en cultuur door de vele immigranten die er neerstreken. Een van de hipste steden in Nederland. Mooie Musea, veel cultuur en heel veel leuke restaurants. Net als in Venetië pak je hier gewoon de watertaxi.

Villa’s te huur
Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij hebben hier een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

Villa Buddha op Bali.
Villa Buddha op Bali.
Owner's Cabin in Noorwegen.
Owner's Cabin in Noorwegen.

Residence Traveller verschijnt dit jaar in juli en december en vier keer in 2023. Huidige Residence abonnees ontvangen een gratis exemplaar. Nu ook los te koop op 3400 verkooppunten voor € 8,75.

Neem nu een abonnement op Residence

SUITE702, in 2018 opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer, is een luxe bed- & badtextielmerk uit Amsterdam dat hoogwaardige en tijdloze producten aanbiedt in een grote variatie aan kleuren. Neem nu een abonnement op Residence en ontvang een linnen badjas van Suite702 nu samen voor slechts € 75. 

De nieuwste editie van Residence ligt vanaf donderdag 30 juni in de winkel.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top