Overslaan en ga direct naar de inhoud

4 x de beste manieren om je interieurboeken te bewaren én te laten zien

Op maat gemaakte teakhouten boekenkast van Studio Lawah. Foto: Kristofer Johnsson/Living Inside voor Residence ½ 2022.
Op maat gemaakte teakhouten boekenkast van Studio Lawah. Foto: Kristofer Johnsson/Living Inside voor Residence ½ 2022.

Rich and famous 

Wil jij nog meer inspiratie of ben je op zoek naar andere koffietafelboeken die mooi staan op je salontafel? Kijk eens in dit artikel. We selecteren vijf tijdloze exemplaren die niet mogen ontbreken in je collectie. Waaronder Metropolitan Luxery.

Eric Kuster, de meester van de luxe interieurs voor de rich and famous, presenteert zijn nieuwste koffietafelboek Metropolitan Luxury. Een prachtige portfolio vol exclusieve appartementen, villa’s en penthouses met een perfecte harmonie in kleuren en materialen.

De mooiste boekenwinkels van Nederland

Meer boekentips? Voor bijzondere plekken hoef je helemaal niet ver te reizen. Zo vind je in Nederland een aantal prachtige gebouwen waarin bibliotheken en boekhandels zijn gevestigd. Tijd om die onder het vergrootglas te leggen. Waaronder de Spaarnevleugen in het Teylers Museum.

Het moet een groot feest zijn geweest: het eeuwfeest van het Teylers Museum in 1878. Speciaal voor die gebeurtenis werd een nieuw complex aan het museum gekoppeld: de Spaarnevleugel. Naast drie nieuwe museumzalen, is het museum sinds die tijd ook een bibliotheek rijker. Het rijkversierde gebouw met lichtkoepel is een ontwerp van de Weense architect Christian Ulrich. 

Het hele artikel lees je hier

Tekst en samenstelling: Maartje Leek, Lisa Goudsmit, Sterre Casteelen

INSPIRATIE

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Back to top