Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit wil je: een buitendouche van Jee-O

Een buitendouche van Jee-O.
Een buitendouche van Jee-O.

Het Nederlandse designsanitairmerk JEE-O staat bekend om zijn unieke collecties. En wist je dat de merknaam is ontstaan vanuit het iconische doucheontwerp waar het allemaal mee begon?

Het verhaal van JEE-O is begonnen bij het eerste model: de original douche 01. Dit design wordt gekenmerkt door de iconische O-ring, een verrassend element waarmee de douche wordt bediend. JEE-O dankt zelfs zijn naam aan deze designklassieker, waarbij de letters J en O vanuit vormgeving bij elkaar zijn gebracht. De J, afgeleid van de vorm van de douche, maar dan omgekeerd, en de O vormen samen de naam JEE-O.

Krachtige eenvoud
Tot op de dag van vandaag is het vertrekpunt van elke nieuwe collectie een vrijstaande douche waarbij design vooropstaat. Pas hierna wordt de functionaliteit aan de vorm toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke ontwerpen, die samen een complete collectie vormen. Op deze manier weet JEE-O steeds weer opvallende en bijzondere badkamerconcepten te creëren. In de collecties vind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. De badkamerconcepten van JEE-O kenmerken zich door robuust, krachtig design en zijn altijd onderscheidend in eenvoud.

Het iconische silhouet waar het allemaal mee begon.
Het iconische silhouet waar het allemaal mee begon.

Buitengevoel
De vrijstaande douches van JEE-O zijn tevens uitermate geschikt voor buiten. En voeg je de all weather frost free-optie toe, dan kun je je het hele jaar door omringen met het ultieme wellnessgevoel.

Kijk hier voor meer informatie 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JEE-O

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top