Overslaan en ga direct naar de inhoud

Op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Wij geven tips!

Foto: Line Thit Klein/Living Inside voor Residence 9, 2021.
Foto: Line Thit Klein/Living Inside voor Residence 9, 2021.

Van een ergonomische bureaustoel die er ook nog eens stijlvol uitziet, tot een bureaustoel zonder wielen. Wij selecteren een aantal bureaustoelen om jouw thuiskantoor een nieuwe stijl te geven.

Op zoek naar een nieuwe bureaustoel voor in jouw (thuis)kantoor? Dat komt goed uit.

Hoe belangrijk kleur in een (thuis)kantoor is, weet ook interieurontwerpster Pallavi Dean. Zij heeft meerdere kantoren in het hogere segment ingericht. ‘In onze projecten werken we vaak met een kleurenpsycholoog omdat we merken dat kleuren verschillende effecten hebben op onze geest, ons welzijn en onze productiviteit.
Een neutrale tint is ideaal om gefocust te blijven tijdens het werken, aangevuld met levendige tinten om de ruimte op te fleuren. Oranje en blauw werken goed samen. Blauw is namelijk goed voor je energie, terwijl oranje kalmeert en ontspant.’

Hier shop je de mooiste bureaustoelen:

Meer hulp nodig bij het inrichten van jouw (thuis)kantoor? Interieurontwerper Pallavi Dean geeft tips voor jouw (home)office. Dat interview lees je nu hier

Meer hulp nodig bij het inrichten van jouw (thuis)kantoor? Interieurontwerper Pallavi Dean geeft tips voor jouw (home)office. Dat interview lees je nu hier.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top