Overslaan en ga direct naar de inhoud

Urenlang kijkplezier met de nieuwe collectie van Carlucci

Carlucci gebruikt de diversiteit van de natuur als inspiratiebron voor nieuwe collectie.
Carlucci gebruikt de diversiteit van de natuur als inspiratiebron voor nieuwe collectie.

Mysterieuze tuinen, daar draait het om binnen de nieuwste collectie van Carlucci. Een eerbetoon aan de inspirerende diversiteit van de natuur. Ieder seizoen verandert ons landschap als in een sprookje. En dat is maar goed ook. Wie geniet er niet van het frisse voorjaar, met zijn rijkdom aan bloemen en planten. Of het najaar, waarin groene bomen eerst in een bonte kleurenmix veranderen. De Mysterious Gardens-collectie van Carlucci staat stil bij die diversiteit van de natuur.

Italiaanse villa
Een stukje buiten naar binnen lukt ook met Midsummer Dream, de stof op deze pagina. Beeld jezelf in dat je in de avond in de tuin van een Italiaanse villa ronddwaalt, dat gevoel krijg je bij het zien van de print uit dezelfde collectie. Bedrukte stoffen met poëtische scènes in combinatie met zacht glanzende oppervlakken. Verschillende technieken zijn toegepast, waaronder fil-coupé: een ander woord voor gedetailleerd borduurwerk. Ook is er imitatiebont van hoge kwaliteit gebruikt.

Kostbare materialen
De focus van de nieuwe collectie ligt op zachte oppervlakken en kostbare materialen. Aangezien de grenzen tussen binnen en buiten steeds meer vervagen, biedt Carlucci een lijn van hoogwaardig binnen- en buitentextiel aan onder het ColorProtect by Carlucci-label. Ook is Carlucci zich steeds meer bewust van de impact op diezelfde natuur. Daarom wordt er innovatief en duurzaam geproduceerd en textiel van biologische oorsprong en gerecyclede garens gebruikt.

carlucci.jab.de

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top