Overslaan en ga direct naar de inhoud

ETC Design Center organiseert Consumenteninspiratiedag: welkom in de wereld van de interieurprofessional

Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.

ETC Design Center Europe is de plek voor interieur professionals. Je vindt er een breed assortiment aan meubels, verlichting, stoffen en interieurs op maat. Op 17 september organiseert het ETC de consumenteninspiratiedag waar je de mogelijkheid krijgt ruim120 vertegenwoordigers van grote interieur merken te bezoeken.

Alles onder een dak
Sinds 2008 heeft ETC een duidelijk doel voor ogen, het creëren van een dynamisch platform voor zowel de interieurprofessional als de consument. Vanaf dat jaar brengt eigenaar Len de Koster toonaangevende merken hier samen en is ETC inmiddels uitgegroeid tot het Design Center van Europa. Len zijn visie stimuleert om voortdurend te blijven innoveren: 'We blijven onszelf ontwikkelen om een totaalconcept te bieden op het gebied van interieur, exterieur en kunst. ETC is ontworpen om te inspireren, stimuleren en verrassen. Het aanbod omvat een breed scala aan exclusieve producten om élke ruimte, zoals woningen, kantoren, hotels en jachten, te transformeren tot een oase van luxe, schoonheid en comfort.'

ETC heeft een veelzijdig aanbod aan hardware producten. Fotografie: Studio Click.
ETC heeft een veelzijdig aanbod aan hardware producten. Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.

Creëren doen we samen
Len doet dit overigens niet alleen, met zijn zogenoemde rechterhanden Linda de Koster en Ditte Kolijn en gedreven collega’s vormen zij samen een hecht team. Maar ETC is meer: agenten, exposanten, interieurprofessionals en consumenten ontmoeten elkaar bij ETC om de nieuwste trends te ontdekken, kennis uit te wisselen en unieke connecties te maken. Om zo gezamenlijk de meest exclusieve interieurs en exterieurs te creëren.

Begeef je in de wereld
ETC, het business-to-business Design Center, opent twee keer per jaar de deuren voor de consument tijdens de exclusieve Consumenteninspiratiedag. Het is het uitgelezen moment voor de consument om zich te wanen in de wereld van de interieurprofessional. Of het nu gaat om het verkennen van luxe meubelstukken, het samenstellen van een harmonieus kleurenpalet, het ontdekken van de nieuwste trends, of om rustig rond te lopen en verwonderd te zijn door de collecties, op deze dag is elke vorm van inspiratie mogelijk. Len: 'De 120 exposanten en agenten verwelkomen je graag en zijn bereid je te inspireren en het geschikte advies te geven. Zo wordt er gezamenlijk voor gezorgd dat een bezoek aan ETC een onvergetelijke ervaring wordt.'

Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.

ETC Design Center Europe
Waar exclusieve interieur- en exterieurinspiratie tot leven komt. Met meer dan 500 toonaangevende merken, verdeeld over 120 showrooms en een adembenemende oppervlakte van 15.000m2, biedt ETC een unieke ervaring voor liefhebbers van design, interieur, exterieur en kunst. Bij de exposanten en agenten staat persoonlijke aandacht, maatwerk en vakmanschap centraal. Of je nu een interieurprofessional bent die op zoek is naar de perfecte designs voor een project, of een gepassioneerde consument die zijn omgeving wil verrijken, bij ETC Design Center Europe vind je wat je zoekt.

Wees welkom
De Consumenteninspiratiedag is onderdeel van de Design Experience. Op 18 en 19 september kunnen tijdens de ETC Design Experience interieurprofessionals zich laten onderdompelen in de nieuwste trends en kleuren. Bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties.
Je bent van harte welkom tijdens de Consumenteninspiratiedag op 17 september 2023. Kijk voor meer informatie en tickets op etcdesigncenter.com

Fotografie: Studio Click.
Fotografie: Studio Click.

Trade Day voor interieurprofessionals
Voor interieurprofessionals is het mogelijk om op afspraak ETC te bezoeken. Om de volledige beleving te ondergaan, wordt aangeraden om op maandag de wekelijkse Trade Day bij te wonen in de aanwezigheid van alle 120 exposanten en agenten. Dit is ook mogelijk met cliënten en opdrachtgevers.

Tekst: Emma Oomen

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top