Overslaan en ga direct naar de inhoud

Win kaarten voor de tiende editie van Design Icons

Fotografie: Thirdeyedesign.
Fotografie: Thirdeyedesign.

Design Icons 2024 keert voor de tiende keer terug in de Kromhouthal op 6 en 7 april, waarbij 75 gerenommeerde handelaren uit heel Europa samenkomen om hun mooiste schatten uit de jaren 1930 tot 1980 te presenteren. Van iconische stukken tot verborgen juweeltjes: dit evenement biedt een gevarieerde reeks interieurobjecten voor zowel doorgewinterde professionals als veeleisende liefhebbers.

Design Icons Amsterdam nodigt de bezoekers uit om design van de afgelopen eeuw te verkennen. Van strakke lijnen van het midden van de 20ste eeuw tot de rauwe industriële esthetiek van de naoorlogse periode.

Tegen de achtergrond van De Kromhouthal's industriële charme zullen bezoekers zich onderdompelen in een designwalhalla waar elke hoek een nieuwe ontdekking herbergt. De voormalige scheepsmotorenfabriek, gelegen aan de noordoever van 't IJ met een adembenemend uitzicht op de stad, vormt het decor voor een reis door de geschiedenis.

Voor verzamelaars en kenners begint Design Icons met een exclusieve preview op zaterdag om 12:00 uur, met een eerste blik op de uitzonderlijke stukken die tentoongesteld worden. Maar wees niet bang, gedurende het weekend zijn er hoogtepunten te over aangezien handelaren hun stands bijwerken met nieuwe aanwinsten waardoor er altijd iets te zien is.

Hoe maak je kans op entreekaarten? 
Wil jij kans maken op kaarten voor Design Icons? Wij geven kaarten weg aan onze lezers. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘DESIGN ICONS 2024’. Met de winnaars wordt voor 3 april contact opgenomen. design-icons.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top