Overslaan en ga direct naar de inhoud

Carlein Kieboom: 'December is een maand van tradities en het creëren van bijzondere herinneringen'

Carlein Kieboom
Carlein Kieboom

De decembermaand is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is om ons te omringen met de warmte van sfeervolle decoraties, dierbaren en vooral je geliefde huis. Het is een periode waarin we de drukte van het dagelijks leven even laten voor wat het is, om ons te richten op de dingen die er echt toe doen: familie, vrienden, gezelligheid en reflectie.

December is een maand van tradities en het creëren van bijzondere herinneringen. We halen de kerstversiering tevoorschijn, hangen twinkelende lichtjes op en plaatsen de kerstboom in het middelpunt van ons huis. Het is een tijd waarin we met liefde en zorg onze huizen omtoveren tot warme en sfeervolle plekken. Ieder jaar weer verheugt iedereen bij mij thuis zich op de kerstboom. De boom ga ik altijd uitzoeken met mijn zoontje, die nu inmiddels 13 jaar is. En als een soort traditie geef ik ieder jaar mijn drie kinderen, van 13 jaar en twee dochters van 16 en 18 jaar, van jongs af aan een nieuwe kerstbal in een leuke vorm met een klein verhaaltje erbij. Inmiddels hangt de boom al helemaal vol verhalen. Het is ook een tijd om stil te staan bij wat we hebben en bij de mensen om ons heen. Waarin we beseffen dat ons huis niet alleen een plek is waar we wonen, maar een plek vol liefde en herinneringen. Het is een weerspiegeling van wie we zijn. In de huidige wereld vol onrust en die steeds sneller lijkt de draaien, herinnert de decembermaand ons eraan dat het belangrijk is om te vertragen, te reflecteren en te waarderen wat we hebben. Want een fijn thuis is zo cruciaal voor ons welzijn en geluk. We mogen onszelf intens gelukkig prijzen als we elke dag thuiskomen in een omgeving die ons omarmt, inspireert en troost biedt.

In dit nummer weer heel veel ideeën om je huis met liefde en aandacht te decoreren. We hopen dat je met dit feestelijke nummer geïnspireerd wordt door onder andere de feeërieke kerstproductie, de leukste cadeaus die we hebben gespot met de redactie en de binnenkijkers in geweldige huizen in Milaan, Londen en Parijs. Vul je huis met liefde en geniet met elkaar van de sfeervol gedekte tafels. Omarm de mensen om je heen en koester de momenten van samenzijn.

Ik wens iedereen een betoverende decembermaand toe.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top