Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: led-lamp Guidelight van Weltevree t.w.v. € 98

Nu cadeau bij 10x Residence: led-lamp Guidelight van Weltevree t.w.v. € 98
Nu cadeau bij 10x Residence: led-lamp Guidelight van Weltevree t.w.v. € 98.

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang 10 x Residence + led-lamp Guidelight voor binnen en buiten t.w.v. € 98. Nu samen voor slechts € 69,90.

Deze inventieve, dimbare Guidelight van Weltevree zorgt voor sfeervolle verlichting binnen én buiten. De oplaadbare led-lamp kan worden opgehangen of neergezet. Winkelwaarde € 98. Nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage.

Nederlands designmerk Weltevree, opgericht in 2007, biedt alles voor een stijlvolle buitenruimte. De moderne, duurzame items hebben als doel een prettige band te creëren tussen gebruiker en omgeving. Weltevree ontwikkelt de inventieve producten samen met zowel gevestigde designers als aanstormend talent.

De multifunctionele, oplaadbare en dimbare Guidelight, ontworpen door Floris Schoonderbeek, is romantische sfeerverlichting, een avontuurlijke zaklamp en focus-spot in één. Hij kan met de Hook Set opgehangen worden aan muur, plafond of boom. De via een micro- USB-poort volledig opgeladen led-lamp biedt 150 uur gebruik, in totaal heeft de Guidelight een levensduur van ca. 50.000 uur. 

Sluit nu een abonnement af en ontvang 10 x Residence + led-lamp Guidelight voor binnen en buiten t.w.v. € 98. Nu samen voor slechts € 69,90.

Bestel het hier.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top