Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hansgrohe breidt uit tot allround badkamerspecialist

Hansgrohe zet een grote stap voorwaarts en breidt zijn assortiment uit met een handige toevoeging aan hun productlijn. Want je kunt nu bij dit sanitairmerk terecht voor de volledige inrichting van je badkamer. Sinds 1901 staat dit Duitse merk bekend om zijn hoogwaardige kranen en douches, maar nu introduceren ze met trots badkamermeubels, spiegels, toiletpotten en wastafels in hun portfolio.

De nieuwe ontwerpen zijn een lust voor het oog, met gestileerde en strakke afwerkingen, stijlvol materiaalgebruik en slimme details zoals touch technologie en infrarood sensoren. Hierdoor voegen ze een vleugje moderne technologie toe aan de badkamerervaring.

Een opvallend hoogtepunt in het nieuwe assortiment is een kubusvormig badkamermeubel met ronde afwerkingen, verkrijgbaar in glas, hout en keramiek. De bijpassende keramieken wastafels zijn prachtig vormgegeven met een geometrisch design, smalle randen en een vlakke bodem. Maar dat is nog niet alles! Hansgrohe introduceert ook ovale en rechthoekige spiegels, voorzien van handige spiegelverwarming en verlichting die op een futuristische manier bediend kunnen worden via een contactloos infraroodsysteem of touch technologie.

En er is nog meer goed nieuws voor degenen die van kleur houden! Naast de metalen doucheslangen biedt het merk nu ook Designflex doucheslangen, gemaakt van hoogwaardig geweven kunststof. Deze slangen voelen warm en textielachtig aan, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook voor een gezellige sfeer in de badkamer zorgen. En met een scala aan kleurenopties, zoals chroom, zwart en goud, kunnen ze perfect gecombineerd worden met de gekleurde kranen en douches van hansgrohe.

Wat nog indrukwekkender is, is dat dit nieuwe productassortiment naadloos aansluit bij het bestaande aanbod van kranen en douches van hansgrohe, zowel qua design, kleur, materiaal als functionaliteit. Philip Rosenboom, managing director van hansgrohe Nederland, is vol trots over deze uitbreiding en zegt: "Wij staan al meer dan honderd jaar bekend als experts op het gebied van water, met onze kranen en douches voor in de badkamer en keuken. Ik ben trots dat we deze expertise nu gaan verbreden en dat klanten nu voor de volledige badkamerinrichting bij ons terechtkunnen."

Duurzaamheid is ook een belangrijke pijler voor hansgrohe, en dat laten ze zien door zich te richten op waterbesparing en het gebruik van recyclebare materialen. De nieuwe producten zijn gemaakt van grotendeels recyclebare materialen, en de geweven kunststof van de Designflex doucheslangen wordt zelfs gewonnen uit gerecyclede petflessen. Het merk zet zich er ook voor in om tegen 2025 al hun producten plasticvrij te verpakken, waarmee ze hun betrokkenheid bij het milieu nogmaals benadrukken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met hansgrohe.

Over de auteur

Redactie

Back to top