Overslaan en ga direct naar de inhoud

De mooiste strandtenten van Nederland


George no. 5 – Zandvoort


Bij George no. 5 in Zandvoort kun je genieten van opzwepende klanken, de nieuwste drankjes en Franse gerechten. Je kunt er zelfs een frisse duik in het zwembad nemen. Strandliefhebbers wisten strandtent George no. 5 meteen te vinden na de opening vorige zomer. Velen kenden de Franse bistro in New York-stijl namelijk al van de vier goedlopende restaurants in Amsterdam en Laren, ontworpen door Sascha Faase en Framework Architecten. Het interieur bevat opvallende kleuren, fijne prints en designelementen. En een groot voordeel: de strandtent bevindt zich aan rustig stuk strand, weg van de drukke boulevard.







Beachclub Bries – Noordwijk


Beachclub Bries is de strandtent van boutique hotel Vesper in Noordwijk. Bij de awardwinnende beachclub kun je terecht voor een uitgebreide lunch en diner, maar ook voor massages en een privécabana. Hotel Vesper staat bekend om zijn strakke design, een Bourgondische kaart en een heerlijk uitzicht over de Noordzee. Het interieur van de beachclub bestaat voornamelijk uit houten meubels en witte en rode accenten. De inrichting is strak en minimalistisch, maar ademt toch een ontspannen en toegankelijke sfeer. Dit geldt ook voor de verschillende kamers in het hotel, waar strak design gecombineerd wordt met vintage vondsten uit Parijs. Kijk binnen bij Hotel Vesper.




Elements Beach – ’s Gravenzande


Meer een liefhebber van de tropische, alternatieve sfeer? Dan zit je goed bij Elements Beach in ’s Gravenzande. Met Balinese banken, gekleurde ligbedden en accessoires van bamboe ademt Elements Beach een tropische, Balinese sfeer. Alle ingrediënten zijn biologisch en er staan aanzienlijk veel gezonde bites op de kaart, zoals quinoa en hummus. ’s Avonds is er geregeld een dj te vinden en ook bijzondere activiteiten, zoals een hippiemarkt, worden georganiseerd bij Elements Beach.







Hoofdfoto: George no. 5

Meer tips op Residence.nl
- Klein appartement inrichten
- 5 tips voor een Scandinavisch interieur

Back to top