Overslaan en ga direct naar de inhoud

De fijnste visrestaurants op een rij


The Seafood Bar in Amsterdam


De ideale locatie voor wie op zondagmiddag de drukte van de Amsterdamse Museumplein-buurt even wil ontsnappen. De The Seafood Bar heeft de heerlijkste fruit de mer die je kan verzinnen, een fris interieur én er komen geregeld BN-ers over de vloer - voor wie ook nog wat te kijken wil hebben.
Website: theseafoodbar.nl
Meer van de bbq? Dat doen we dit jaar in stijl >>

Las Palmas in Rotterdam


De Wilhelminapier in Rotterdam vormt het toneel van vis & vleesrestaurant Las Palmas van topkok Herman den Blijker. Vis en schelpdieren zijn in overvloed op de kaart te vinden, terwijl ook de carnivoor niks te kort komt. Overigens kom je hier niet alleen voor de kaart, het interieur met open keuken is een beleving op zich.


Website: restaurantlaspalmas.nl

Liever haring happen? Blijf dan in Rotterdam. Volgens de AD-haringtest was Vishandel Atlantic in Rotterdam in 2014 de beste plek om een je tanden in een haring te zetten.
Website: Vishandel Atlantic in Rotterdam

Vis & Ko in Haarlem


Langoustines uit Den Oever, lijngevangen zeebaars en platvis uit Scheveningen, Oosterschelde-kreeft uit Yerseke en paling uit Spaarndam. Chef Jacco Calf van Vis & Ko in Haarlem weet wat hij op tafel zet. Waarom langer wachten?


Website: Visenko.nl

KW106 in Katwijk


Het waren de eigenaren van Schuitemaker’s vishandel uit Katwijk, die in 2008 strandpaviljoen en visrestaurant KW106 oprichten. Je komt hier voor een borrel en een maritiem hapje na een lange dag aan zee of verliest jezelf in het Eb & Vloed-menu, sinds begin juni vernieuwd. De toegankelijke setting en het uitzicht op zee zorgen ervoor dat je hier niet meer weg wilt..Website: kw106.nl

Hoofdfoto: visjespatroon van Ddwerks.com

Back to top