Overslaan en ga direct naar de inhoud

Er even helemaal tussenuit


Met z’n tweeën, met het gezin of samen met vrienden er even helemaal tussenuit? De batterij opladen en heerlijk ontspannen en genieten? Dat kan heel goed op de bestemmingen van Club Robinson. Hier geen uitputtende expedities, zoals we die kennen van de bijna gelijknamige populaire televisiereeks, maar een luxe vijfsterren verblijf op een schitterende locatie.

Alle resorts zijn voorzien van alle gemak, met wellness- en sportmogelijkheden, een verrassende en gezonde menukaart, en behulpzaam en vriendelijk personeel. En ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven!

Kijk voor meer informatie op de – tot website van het jaar 2014 – bekroonde site arke.nl/ROBINSON

Fuerteventura


Robinson Club Esquinzo Playa op het Canarische vulkaaneiland Fuerteventura ligt in een groene tuin, veertig meter boven de Atlantische Oceaan en het goudgele, via een trap bereikbare zandstrand. Er zijn maar liefst zes restaurants, een tapasbar, drie zwembaden, een schoonheids- en massagesalon, een sauna, fitnessruimte en ook nog volop mogelijkheden om te tennissen, te windsurfen en catamaran te zeilen.




Malediven


De resorts van Club Robinson zijn over de hele wereld te vinden. Ook op de paradijselijke Malediven in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. Een kleurrijk koraalrif op de evenaar vormt een prachtige duiklocatie. De charmante, moderne bungalows op
het strand zijn voorzien van alle luxe, er is een wellness-center en het specialiteitenrestaurant Das Edel brengt fijnproevers in vervoering.




Turkse Rivièra


Aan de Turkse Rivièra, pal aan het strand en op veertig kilometer van de luchthaven van Antalya, ligt Club Nobilis. Zonnebaden, zwemmen in zee of het zwembad, stomen in de sauna of het stoombad, bubbelen in de whirlpool en – last but not least –
golfen op de eigen baan van het resort of bij een van de dertien golfbanen in de buurt. Daarnaast zijn er nog tal van sportieve activiteiten mogelijk, van beachvolleybal en boogschieten tot zeilen en waterskiën. Wie echt gezond bezig wil zijn, kan ook nog eens terecht in het grote WellFit centrum.




Meer informatie over deze droombestemmingen: Arke.nl/ROBINSON

Back to top