Overslaan en ga direct naar de inhoud

Huizen om bij weg te dromen


Romantisch Parijs


Dit appartement in de Franse hoofdstad heeft een klassiek interieur in Parijse stijl, een balkon én is ook nog eens gelegen op een toplocatie. Het Louvre en het grote paleis bevinden zich op loopafstand. Het interieur is klassiek met een moderne touch. De moderne kunst en strakke salontafel zorgen hiervoor. Een ideale plek om te rust te komen na een dagje slenteren in de Franse hoofdstad.




Karakteristiek Kenia


Deze villa, genaamd Nyumba Ya Madau, is gelegen in een baai van Watamu in Kenia. Een tropisch paradijs met hagelwitte stranden, kleurrijk koraal en nog mooiere zonsopgang en zonsondergang. De villa is geschikt voor tien personen en bevat een typisch Afrikaans interieur met veel hout bewerkte meubels en accessoires. Een privéstrand en zwembad maken deel uit van het verblijf. Spot wilde flamingo’s en exotische vogelsoorten of leer surfen in helderblauw water.







Exotisch Hawaii


De Kealakekua Bay Bali Cottage is geschikt voor de avontuurlijke reiziger. Deze unieke verblijfplaats bij Kealakekua Bay op Hawaii ligt aan een strand en dichtbij het rustige historische stadje Napoopoo. Word wakker door het gefluit van de tropische vogels en kom bij in de buitendouche. Het interieur is avontuurlijk en bevat surfplanken als accessoires.







Ontspannen in The Hamptons


Geen type voor de drukke metropool New York? Dan is dit huis in The Hamptons misschien iets voor jou. Deze strakke, onder architectuur gebouwde villa in the Sag Harbor Village bevat designklassiekers, kleurrijk textiel en is van alle gemakken voorzien, zoals een splinternieuw zwembad. Ontspan je in een omgeving met een huiskamergevoel!







Kleurrijk Marrakesh


Een prachtig Marokkaans interieur met kleurrijke stoffen, mozaïek, sierlijke lantaarns, een binnentuin en een dakterras. Deze villa met patio bevindt zich midden in de stad en is naast fijne, comfortabele zithoeken voorzien van een zwembad en hammam.







Designstad Kopenhagen


Waan je in een designparadijs met enkel Deense design klassiekers. Deze stijlvolle loft heeft alles wat je nodig hebt voor een stedentrip in Kopenhagen, van een comfortabele zithoek tot een modern kookeiland. Ook heeft het appartement uitzicht op de Kopenhaagse kanalen en het wereldberoemde Christiania.




Hippie-eiland Ibiza


Een typische finca op Ibiza voorzien van een zwembad en buitendouche. Deze finca bevindt zich dichtbij de stad Santa Gertrudis. Met olijfbomen in de tuin, bamboo en een biologische moestuin. De bewoners geven ook graag culinaire en culturele tips die ervoor zorgen dat je verblijf op Ibiza een onvergetelijke wordt.









Back to top