Overslaan en ga direct naar de inhoud

Binnenkijken bij W Hotel in Bali


Futuristisch


Met een golfkar naar de ingang gebracht worden en cocktails drinken aan het strand, het W Hotel in Bali is een pretpark voor volwassenen. Niet alleen is het superdeluxe, ook op het gebied van design is deze hotspot een lust voor het oog. Het interieur heeft een futuristische uitstraling door de felgekleurde lampen. Zo is de bar opgebouwd uit verschillende lichtniveaus die steeds van kleur veranderen en staat er in de hal een lichtmuur.
Graffiti


Kunst speelt een grote rol in het W Hotel, naast de luxe galeries en winkels die in het resort te vinden zijn, is er in de lobby een gigantische graffitimuur van de bekende New Yorkse graffiti artiest Alec Monopoly. Op het kunstwerk staan onder andere de gezichten van acteur Jack Nickelson en sixties model Twiggy.
Haute cuisine


Dineren aan het strand doe je bij het Starfish Bloo, één van de twee restaurants van het hotel. Bij deze award winnende keuken geniet van je van kleine fusion gerechten. Restaurant Fire, een paar meter verderop neemt je mee langs alle smaken van de wereld met een zevengangenmenu. Na het eten strijk je neer met een cocktail in één van de lekkerste lounge loveseats in de Woobar, luisterend naar coole beats en de golven.
Door: Liza Sophie de Boer
Beeld: W Retreat & Spa Bali - Seminyak

Lees meer:
- Binnenkijken bij een beach house
- Hotspot: Strandhotel Vesper
- Binnenkijken bij interior designer Greg Natale

Back to top