Overslaan en ga direct naar de inhoud

Eclectische mix in New York


Mixen van stijlen


Hollister and Porter Hovey houden van het mixen van stijlen in hun interieur. Hiermee brengen ze het gevoel van nostalgie, avontuur en geschiedenis samen in het appartement in Williamsburg dat zij delen. In hun interieurboek presenteren zij dezelfde stijl, en ontdek je eclectische interieurs van designers, architecten en meubelmakers.

Loft in Williamsburg


De fascinatie voor unieke interieurstukken ontstond al tijdens de jeugd van de zusjes. Samen met hun moeder struinden ze urenlang van vlooienmarkt naar antiekwinkel, op zoek naar de ultieme eye-catcher voor thuis. De vader van het duo had een grote voorliefde voor stripcomics en reisde de wereld over. De zussen hebben al deze mooie jeugdindrukken gekoesterd en gecombineerd in hun gezamenlijke Williamsburg loft. Met als filosofie dat het interieur de geschiedenis van de bewoners moet reflecteren.
Verzamelaars


Het appartement van de zusjes staat boordevol snuisterijen, als een ware verzameling aan spullen van opgezette dieren, antiek, landkaarten, prints en ook de klassieke chesterfield ontbreekt niet.

Bron: Hovey Sisters


Back to top