Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kleur in de badkamer


Kleur brengt sfeer


Vaak is de badkamer ingetogen waarbij neutrale grijs- en wittinten de basis vormen. Terwijl kleur een sfeermaker is in elke ruimte. Als we toch uitpakken met onze luxe badkamers, waarom dan niet met wat meer kleur? Er zijn veel manieren om dit aan te pakken, een voorbeeld daarvan is de toevoeging van gekleurde wastafels en baden.

Artis color


De wastafels uit de Artis Color collectie voegen kleur toe aan de badkamer. De wastafels zijn tweekleurig, helderwit aan de binnenkant met een gekleurde matte buitenkant. Je kunt kiezen uit een kleurenpalet van 15 sprekende kleuren of 3 neutralere grijs- en zwarttinten, geselecteerd door de Scandinavische designer Gesa Hansen. De serie is geïnspireerd op ‘la vie Parisienne’ en vervaardigd van TitanCeram, een sterk keramieksoort. Kies je favoriete kleur en creëer een frisse badkamersfeer.

Baden in kleur


De vrijstaande baden zijn een aanvulling op de Artis Color collectie en een kleurrijk statement in je badkamer. Naast de selecteerde kleuren van designer Hansen zijn de baden verkrijgbaar in maar liefst 200 kleuren, afgewerkt met een matte of glanzende finish. Ga jij voor een gewaagd kleurencontrast of voor een elegant ton-sur-ton effect?


Meer badkamer inspiratie?


Romantische badkuip
Tips voor een stijlvolle badkamer


Back to top