Overslaan en ga direct naar de inhoud

De 5 mooiste tronen voor buiten...of binnen


Fermob


De echte interieur liefhebber kent natuurlijk stoel Luxembourg, genaamd naar de bekende stoelen die vroeger in Jardin du Luxembourg in Parijs te vinden waren. Nu komt het merk met een nieuwe collectie, genaamd Bellevie. Zowel binnen als buiten een echte eyecatcher.

Design by Pagnon & Pelhaître, fauteuil Bellevie in de kleur pink praline, €940, fermob.com

Vincent Shepard


Respect voor mens en natuur staat bij Shepard hoog in het vaandel. Het gebruik van natuurlijke materialen en een ecologische mindset, maakt dat dit merk bewust omgaat met zijn grondstoffen en producten. Geïnspireerd op de 'Lloyd Loom' techniek maakt het bedrijf al sinds 1992 succesvolle meubels.

Lounge stoel, Roy Cocoon kleur zwart, €660, vincentsheppard.com

Nina Edwards Anker


Alsof je omarmt wordt en dat is precies de bedoeling van het ontwerp. En wordt het steeds kouder buiten, dan zet je hem gewoon lekker binnen.

The Knotties, €3500, neastudio.com

Moroso


Do we need to say more. Het gerenommeerde merk ging al diverse samenwerkingen aan met bekende interior designers, waaronder Patricia Urquiola. Uitkomst een vrolijke multicolor lijn met grafisch detail.

Patricia Urquiola x Moroso, Tropicalia, €13.700, moroso.it

Tribù


Het Belgische familiebedrijf zag al in de vroege jaren '90 de opkomst van buitenmeubelen waarbij deze meubelen als een verlengstuk werken van het interieur binnen. Met een vrouwelijke ontwerpster aan het roer zijn de sleutelwoorden voor deze collectie vrouwelijkheid en emotie. Wij vinden het in ieder geval een erg geslaagd ontwerp.

Design by Monica Armani for Tosca, daybed in de kleur Wenge, €7.350, tribu.com

The interior addict >
In de koffer: Judith van Mourik >
Slapen tussen de ijsberen >Back to top