Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bloemen voor ValentijnRode rozen met eucalyptusbladeren
Een prachtig boeket met rode rozen, afgemaakt met bladeren van de eucalyptusplant als bladgroen. Ook komen de rode rozen nog mooier naar voren omdat ze perfect afsteken tegen de witte bloemetjes van het gipskruid. Een echte aanrader voor aankomende Valentijnsdag!


Rode rozen
Sommige dingen raken nooit uit de mode, zoals een boeket rode rozen? Dit mooie boeket bestaat uit exact 50 rode rozen. Het is een klassiek en groot boeket dat enkel rozen bevat van de hoogste kwaliteit. Prachtig als één groot boeket, maar natuurlijk kunnen de rode rozen ook nog opgedeeld worden in kleinere boeketten die je kunt verdelen over bijvoorbeeld de hal, de woonkamer en de slaapkamer. Zo kun je je hele woning omtoveren in Valentijnstijl.


Boeket blijdschap
Met Valentijnsdag draait het al jaren niet enkel meer om liefde, maar ook steeds vaker om vriendschappen en gezelligheid. In dit boeket, bestaande uit rode rozen, chrysanten en anjers, komt die vriendschap helemaal tot uiting.


Valentijnsboeketten bij Greetz kunnen worden besteld via hun pagina: Bloemen voor Valentijnsdag. Op alle boeketten zit een versgarantie van 8 dagen. Boeketten worden 7 dagen in de week bezorgd. Geef je de rozen als Valentijnscadeau? Bij Greetz kun je ook meer dan 300 passende valentijnskaarten vinden.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met greetz.nl

Back to top