Overslaan en ga direct naar de inhoud

Het nieuwe behang van Graham & Brown geeft je huis vorstelijke allure

Voel je koning in huis met het behang van Graham & Brown.
Voel je koning in huis met het behang van Graham & Brown.

Wil jij je huis net dat beetje extra geven? Dat kan nu met het nieuwe behang van Graham & Brown. Het Britse familiebedrijf heeft vier nieuwe prints toegevoegd aan het assortiment zodat je van iedere woonkamer een vorstelijk geheel maakt. 

De tijd dat we ons huis omtoverde in een grijze kleur, hebben we gelukkig al een tijd achter ons gehouden. Kleur! Dat willen we zien. Zo bracht interieurgoeroe Kelly Wearstler onlangs een zomerse verfcollectie uit met de Britse verfgigant Farrow & Ball. Nóg kleurrijker is het vorstelijke behang van Graham & Brown, dat onlangs op de markt is gebracht. 

Je waant je in Versailles, maar dan gewoon in je eigen woonkamer. Versailles is de nieuwste print van Graham & Brown. Het elegante behang is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een groot terugkerend geometrisch ontwerp. Met goud-metallic details en scherpe vormen.

Vorstelijk behang

De Versailles-collectie is verkrijgbaar in vier verschillende prints: Emerald, Sage, Navy en Amethyst. Zoals je ook onderaan dit artikel kunt bekijken. 

De vier varianten kun je hieronder bekijken. 

De kleur Versailles Emerald
De kleur Versailles Emerald.
De kleur Versailles Sage
De kleur Versailles Sage.
De kleur Versailles Navy.
De kleur Versailles Navy.
De kleur Versailles Amethyst
De kleur Versailles Amethyst.

Naast de vier behangprints, zijn er ook vier bijpassende verftinten: Teddy, Toasted Teacake, Glass Heart en Adeline. De collectie is verkrijgbaar voor € 95,- per rol.

Meer informatie vind je hier

INSPIRATIE

Back to top