Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met de gloednieuwe Dior Maison-collectie worden alle etentjes een feest

Dior Maison 7, Jules-Sandeau
Parijs op je bord met de 7, Jules-Sandeau collectie van Dior Maison.

Parijs op je bord. Dat krijg je als je de nieuwe Dior Maison-collectie aanschaft. Dior Maison 7, Jules-Sandeau is de nieuwste collectie van het luxe merk, vernoemd naar het appartement van de oprichter.

‘Nog voordat ik de architect had geraadpleegd, stemde ik er direct mee in en legde ik mijn hele hart in de inrichting van dit nieuwe huis’, het zijn de woorden van wijlen Christian Dior over zijn appartement aan de Boulevard Jules Sandeau 7 in Parijs.

Het is het pand dat hij kocht in 1953, slechts een aantal jaar voor zijn dood in 1957. Verliefd was hij erop, de prachtige, statige panden van het 16e arrondissement van Parijs. Geïnspireerd op zijn verhalen, heeft Dior Maison-ontwerpster Cordelia de Castellane een servieslijn ontworpen vol bloemen en vogels, zoals ook het behang van Jules Sandeau 7 eruit zou hebben gezien.

7, Jules-Sandeau

De nieuwe lijn van Dior Maison bestaat uit een ontbijt- en dinerservies. Daarnaast kun je ook kiezen voor handgeverfde placemats van natuurlijk linnen en waterglazen.

Om de tafel meer sfeer te geven, vind je in de 7, Jules-Sandeau collectie decoratieve glazen bollen en kandelaren.

Hier alvast beelden van de collectie

Dior Maison 7, Jules-Sandeau
Dinerborden uit de Dior Maison 7, Jules-Sandeau-collectie.
Dior Maison 7, Jules-Sandeau kandelaar
De kandelaar is te koop vanaf 150 euro.
Dior Maison 7, Jules-Sandeau karaf
Handgeblazen karaf waarop een zwaluw of bloem prijkt.

Meer Dior Maison

Fan van Dior Maison? Afgelopen voorjaar ontwierp Cordelia de Castellane een complete collectie rondom het lelietje-van-dalen, oftewel meiklokje. Dat zie je hier.

INSPIRATIE

Back to top