Overslaan en ga direct naar de inhoud

Binnenkijken in een B&B met eclectische stijl

Slaapkamer in n10 B&B in Roermond
Suite B&B N1 in Roermond.

Op zoek naar een hotspot in eigen land? Wat dacht je van Bed & Breakfast N10 in Roermond. Een B&B in een authentiek Jugendstil-pand dat is ontworpen door eigenaresse Christel Schers.

Je kunt er niet omheen: in hartje Roermond vind je een charmant pand in Jugendstil-stijl. Interieurstylist Christel Schers viel als een blok voor het gebouw, waarmee ze dit jaar te zien was in het NPO-programma Bed & Breakfast. Ze besloot het samen met haar partner te huren en helemaal opnieuw in te richten in een eclectische stijl.

Eclectisch geheel 

'Het concept van deze sleep & experience is ontstaan door het streven naar een totaalbeleving', zegt ze er zelf over. 'Er is goed nagedacht over elk detail. B&B N10 heeft dus veel meer te bieden dan alleen overnachten.'

In de Bed & Breakfast zijn verschillende designstudio's en suites te vinden. Vooral de luxe N1-suite valt op met een ruimte van maar liefst 65 m2, voorzien van houten ornamenten plafonds en afgewerkt met luxe vintage. In de Bed & Breakfast is ook een ruimte aanwezig met een enorme tafel om een mooi diner te organiseren. 

Wil jij een keer overnachten in B&B N10? Check dan de website

Badkamer in Suite B&B N1
Badkamer in Suite B&B N1.
Het trappenhuis in het hotel.
Het trappenhuis in het hotel.
Via de prachtige deur met glas in lood, kom je in Suite B&B N2
Via de prachtige deur met glas in lood, kom je in Suite B&B N2.
Vooraanzicht van de B&B
Vooraanzicht van de B&B.

B&B N10 is een concept en ontwerp van Christel Schers / SENSE styling & coaching

INSPIRATIE

Back to top