Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met deze herfstcollectie creëer je kleur in de kinderkamer

Herfstcollectie van Jotex
De herfstcollectie van Jotex is een groot kinderfeest.

Online interieurwinkel Jotex lanceert voor de derde keer een kleurrijke collectie meubels voor de kinderkamer. De mini-collectie bestaat uit een reeks met veel teddystof en pastelkleuren.

Mijn kamer, mijn regels is de naam van de najaarscampagne van Jotex. 'Deze kamer moet een plek zijn om te spelen en waar kinderen zich ontwikkelen. Een plek waar ze kind kunnen zijn en hun speelsheid kunnen uiten', zegt productmanager Lydia Göthberg over de nieuwe collectie.

'Een van de toptrends dit najaar is meubilair van zachte teddystof. Pastelkleuren en minimalistische details worden vergezeld door levendige kleuren en gewaagde combinaties. We hebben een ruime keuze en voor ieder wat wils'.

De items zijn voor baby's tot tieners en bestaan uit textiel, meubels, decoratie, posters en knuffels. Een overzicht van de nieuwe items zie je hieronder.

Kinderkamer met op de achtergrond drie hangers met dieren van polyhars. Tussen de twee bedden de Winnipeg Mini kinderfauteuil
Kinderkamer met op de achtergrond drie hangers met dieren van polyhars. Tussen de twee bedden de Winnipeg Mini kinderfauteuil.
De Bexley mini-ledikant van Jotex met Cia-bedhemel.
De Bexley mini-ledikant van Jotex met Cia-bedhemel.
Richmond Teddy mini-kinderfauteuil
Richmond Teddy mini-kinderfauteuil.
Savannah tipitent van Jotex.
Savannah tipitent van Jotex.

Voor items en meer informatie kun je terecht bij Jotex

INSPIRATIE

Back to top