Overslaan en ga direct naar de inhoud

Behang voor je badkamer? Dat en meer is te zien in de nieuwe showroom van Van Boven

Van Boven interieur met klassieke stoel en vloer
Marmeren vloer in Montepulciano Terra

De showroom van Van Boven is vernieuwd. Naast de tot in detail ingerichte badkamers en keukens is er ook een enorm assortiment stalen voor vloeren en wanden.

Behang in de badkamer? Ja hoor! Dankzij nieuwe technieken zijn er nu ook behangsoorten die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Het hierboven afgebeelde behang Touché van Wall&Deco bijvoorbeeld geeft je badkamer een echte wow-factor.

Oneindig veel mogelijkheden 

Maar ook op het gebied van andere materialen voor vloeren, muren en plafonds - binnen en buiten - is er steeds meer mogelijk. Rijke kleuren natuursteen bijvoorbeeld, luxe glanseffecten, dessins in mozaïek, glas en zelfs metaal. 

Marmo Pienza Nero hal. Foto door Gianni Franchellucci - Living Inside
Marmo Pienza Nero hal. Foto door Gianni Franchellucci - Living Inside

Maar ook 3D-effecten in Carrara marmer, handbeschilderde keramische tegels, met of zonder reliëf. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook stopcontacten kunnen naadloos worden verwerkt in marmer waardoor een prachtige, strakke wand ontstaat. 

Stalenkamers

Van Boven heeft complete stalenkamers ingericht, snoepwinkels vol kleuren, vormen, materialen en dessins. Vanzelfsprekend staan de professionals van Van Boven klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze en staan ze ook garant voor een vakkundige plaatsing. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Van Boven. 

Back to top