Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 20x Residence: een gratis treatment bij DOCTORS AT SOAP

Residence inspireert je elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. De aanbieding van deze maand: een tweejarig abonnement op Residence met een gratis treatment bij DOCTORS AT SOAP ter waarde van 200 euro.

Bij Doctors at Soap kun je terecht voor allerlei behandelingen die je er jonger, stralender en mooier laten uitzien. Voor 139,80 euro kies je zelf een DOCTORS AT SOAP treatment t.w.v. € 200 én krijg je 20 x Residence in de brievenbus.

DOCTORS AT SOAP x Residence

In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Eindhoven en Den Haag is Doctors at Soap een begrip. Je kunt er terecht voor een gezellige en ontspannende cosmetische behandeling, en ook voor professionele huidtherapieën. Doctors at Soap is gespecialiseerd in treatments die je er jonger en stralender laten uitzien, variërend van injectables tot laser- en huidverbeteringsbehandelingen. Bij een abonnement op Residence ontvang je een waardebon waarmee je bij Doctors at Soap een treatment naar wens t.w.v. € 200 kunt laten uitvoeren.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer je nu. Verwen jezelf met 20 x Residence en een treatment bij DOCTORS AT SOAP (totaalwaarde € 359,80) nu samen voor slechts € 139,80.

Het Dress Your Home-nummer ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

Back to top