Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hot off the press! Residence's no3 ligt in de winkel.

Wordt het nu echt lente? In ons nieuwste nummer stroomt het zonlicht alvast volop binnen met de mooiste interieurinspiratie. 

Ready, set, go!

Zoals altijd hopen we u maandelijks een gebundelde dosis wooninspiratie en plezier te bieden, om even te onstpannen en te genieten - vanaf deze maand neemt onze nieuwe hoofdredacteur, Lorraine Dunkley, het stokje over: 'Het is mij werkelijk een eer om de trouwe lezers van Residence dagelijks te mogen inspireren op het gebied van interieur, vakmanschap en design en te mogen motiveren om binnen de muren van hun eigen huis de grenzen op te zoeken.' 

Paul Damen

Altijd bijna lente

In ons maart nummer laten we ons inspireren door vier mooie interieurs uit Londen, Parijs en Milaan. We kijken onder andere achter de voordeur bij Emmeline en haar vriendin in hartje Parijs. Ze werden verliefd op een industrieel pand met een prachtige patio. 'We vinden de ongepolijste authentieke sfeer heel prettig'.

Birgitta Wolfgang Bjornvad / The Sisters Agency
Birgitta Wolfgang Bjornvad / The Sisters Agency

 

Te mooi om in de kast te zetten

Nu we meer thuis zijn, staat een nieuwe keuken hoog op het verlanglijstje bij veel mensen. Maar wat zijn de nieuwe trends? Ons dossier staat deze maand in het teken van kleine keukens die groots kunnen zijn. We bespreken de nieuwste keukentrends en hoe je zonder teveel ruimte in te nemen een nieuwe frisse look aan je keuken kan geven. Tegenwoordig is de keuze in kleuren en materiaal reuze!

Studio Azab
Studio Parker

De ontdekking van glas

Ook gaat Residence deze maand in gesprek met Boris de Beijer. Hij staat op een kantelmoment in zijn carrière. Hij werkte jarenlang met kunststof, maar is sinds kort gefascineerd door glas. ‘Ik vind het een mooie gedachte dat er ooit over duizenden jaren nog een De Beijer-glas is.’ 

Ellen Driessen en Seppe Elewaut
Ellen Driessen en Seppe Elewaut

Residence's nieuwe maart 2021 nummer ligt vanaf donderdag 26 februari in de winkel en is hier online te bestellen

Cover:
Fotografie: Birgitta Wolfgang Bjornvad / The Sisters Agency

Back to top