Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze koelkasten maken je leven makkelijker én verser

Deze koelkasten maken je leven makkelijker én verser

PROMOTIE

Koelkasten alleen om te koelen? Die tijd hebben we gehad. Bij Liebherr verwachten ze veel meer van hun apparatuur. 

De belangrijkste innovatie van Liebherr is de HydroBreeze, nevel dat over je fruit en groenten neerdaalt. Geïnspireerd op de Salinas-vallei in Californië waar de Stille Oceaan er in de zomer voor zorgt dat de groentevelden op een natuurlijke manier water krijgen. 

Dat natuurlijke proces vind je dus in de inbouwkoelkasten van Liebherr. In de luchtdichte BioFresh Professional-lade geeft de HydoBreeze automatisch nieuwe energie aan fruit en groenten met een koele, frisse nevel. 

Een andere nieuwe toevoeging is de InfinitySpring, een mooie naam voor een waterdispenser in de koelkast waar kristalhelder en ijskoud water vandaan komt. Helemaal weggewerkt in de deur, zodat het aan de binnenkant van de koelkast niet zichtbaar is. Ook zijn er versies beschikbaar met een automatische IceMaker, ideaal in de warme zomers. 

De nieuwe inbouwapparaten overtuigen niet alleen qua gemak en vershoudtechnologie, maar ook qua design, materialen en niet onbelangrijk: energiezuinigheid. "Onzichtbaar in de keuken", aldus de designers. "Exclusief met veel glas en elegant roestvrij staal aan de binnenkant. De nieuwe designtaal maakt elke keuken helemaal af."

Back to top