Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: grote aardewerken vaas van Riverdale

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang 10 x Residence + een grote aardewerken vaas Suus van Riverdale t.w.v. € 135. Nu samen voor slechts € 69,90. 

De elegante vaas Suus van Riverdale, met opvallende gouden lijnen, is maar liefst 49 centimeter hoog. Een echte eye-catcher die in vrijwel elk interieur past. Keuze uit zwart, brique en oudroze. Winkelwaarde € 135. Nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage.

Riverdale vaas

Riverdale creëerde in 2020 de nieuwe vazenserie Suus, vernoemd naar designer Suzanne van Staalduinen. Zij ontwierp vrouwelijke, elegante vazen die perfect passen bij het DNA van Riverdale. De gouden lijnen zijn de ideale finishing touch. De vazen bestaan in drie maten en in drie verschillende kleuren: zwart, brique en oudroze in glanzend of mat. Bij deze actie kan gekozen worden uit de matte of glanzende versie in de grootste maat van maar liefst 49 centimeter hoog. Een prachtige, op zichzelf staande vaas.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Verwen jezelf met 10 x Residence en een Riverdale vaas t.w.v. 135 euro.

Bestel het hier.

INSPIRATIE

Back to top