Overslaan en ga direct naar de inhoud

Een statement op tafel met de nieuwe collectie van Villeroy & Boch

De Manufacture Rock Granit heeft een natuurlijke uitstraling, maar is gemaakt van porselein.
De Manufacture Rock Granit heeft een natuurlijke uitstraling, maar is gemaakt van porselein.

De Manufacture Collectie van Villeroy & Boch is het perfecte decor voor culinaire creaties, zeker als de items gecombineerd worden.

De veelzijdige collectie bestaat uit vierkante en ronde borden, serveerschalen, mokken, glazen, bestek en vazen. Van het zwartgrijs van Manufacture Rock, het stralende wit van Manufacture Rock Blanc, de koperkleurige accenten van Manufacture Glow tot de nieuwe minimalistische grijze look van Manufacture Rock Granit: de losse producten zorgen voor een bijzondere sfeer, gecombineerd maken ze helemaal een statement.

De Manufacture Collectie van Villeroy & Boch.
De Manufacture Collectie van Villeroy & Boch.

Authentieke look

Natuursteen vormt een van de inspiratiebronnen voor de Manufacture Collectie. Na de leisteenlook van Manufacture Rock komt Villeroy & Boch in 2021 met een graniet-look: Manufacture Rock Granit. Beide collecties hebben een natuurlijke uitstraling, maar zijn gemaakt van het hoogwaardige Premium Porselein. Een mooi contrast bij het matte porselein zijn het bestek en de glazen van Manufacture. De wijn- en champagneglazen met zwarte steel – gemaakt van kristalglas – combineren modern design met hoogwaardige kwaliteit. Het bijpassende bestek is ook verkrijgbaar in mat zwart of koper. De tafelsetting is compleet met de vazen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Villeroy & Boch.

INSPIRATIE

Back to top