Overslaan en ga direct naar de inhoud

Koken met Dolce & Gabbana en Smeg


Waan je in het kleurrijke en culinaire Sicilië: broodroosters, waterkokers, citruspersen en keukenmachines die allemaal Siciliaanse decoraties dragen. De ontwerpen van de producten zijn allemaal verbonden met Sicilië, de thuishaven van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Daarnaast is de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van 'Made in Italy' design van Smeg terug te zien in de producten. De keukencollectie werd afgelopen maand tijdens Salone del Mobile gepresenteerd in Milaan.

It's all in the details


Het is niet de eerste keer dat Dolce & Gabbana en Smeg hun krachten bundelen. Drie jaar geleden presenteerden de twee merken al een gouden koelkast met diamanten letters. Dit jaar staat de samenwerking in het teken van Sicilië en andere Italiaanse invloeden. Bloemmotieven die geïnspireerd zijn op de kust en het landschap van Zuid-Italië, schilderingen van de berg Etna en afbeeldingen van ruïnes versieren de alledaagse keukenapparaten. Wij kunnen niet wachten deze keukenhulpjes aan te schaffen. Pronto!



Foto's: Producten uit de 'Sicily is my Love' collectie en sfeerimpressie van de lancering tijdens Salone del Mobile 2017. via: dolcegabbana.com.


De Residence agenda voor april >>
Made.com in Amsterdam >>
Uwe Home: homewear en interior concepts >>


Back to top