Overslaan en ga direct naar de inhoud

Begin het nieuwe jaar fris met de linnen vloerkleden van JAB Flooring

Natuurlijke tinten domineren de nieuwe collectie van JAB.
Natuurlijke tinten domineren de nieuwe collectie van JAB.

Een frisse uitstraling en rustgevende tinten, JAB Anstoetz Flooring presenteert de handgemaakte linnen vloerkleden uit de Linen Story-collectie. Geïnspireerd op de natuur is het kleurenpalet van de collectie er één om door een ringetje te halen. Daarnaast hebben de kleden ook onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Kortom een goed cadeau voor jezelf om het nieuwe jaar energiek te starten.

Linen Story is de naam van de nieuwste collectie van JAB Anstoetz Flooring. De collectie is geïnspireerd op de natuur. Dat is terug te zien in kleuren die doen denken aan kiezels, leer, kruiden en verbrande aarde. Aardse tinten dus. In totaal zijn er twaalf kleuren voor een natuurlijke linnenlook. De zijdematte glans en de levendige structuur van deze kleden brengen een sfeer van gezelligheid in je woning.

De collectie komt in een enorme variëteit aan kleuren.
De collectie komt in een enorme variëteit aan kleuren.

Behalve dat de tapijten er mooi uitzien, hebben ze ook nog eens handige eigenschappen. Zo zijn ze van nature antibacterieel en verbeteren de linnen vezels de ruimte door vocht uit de lucht te absorberen en af te geven wanneer dat nodig is.

jab.de

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top