Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak nu kans op kaarten voor de reizende tentoonstelling van Jimmy Nelson "Ode aan Nederland"

Fotografie: Jimmy Nelson.
Fotografie: Jimmy Nelson.

De tentoonstelling van Jimmy Nelson, genaamd "Ode aan Nederland", presenteert werken uit het boek "Between the Sea and the Sky". Het belangrijkste doel van deze expositie is het terugbrengen van de artistieke schoonheid van lokale gemeenschappen naar hun oorspronkelijke thuis.

De reizende tentoonstelling "Ode aan Nederland" maakt haar tweede halte in Muzee Scheveningen, van 5 april tot en met 30 juni 2024. Na een succesvolle start in Het Warenhuis in Axel, zal de expositie vervolgens verdergaan naar Museum Dokkum in Friesland en eindigen in het Zaans Museum in Zaandam.

Fotografie: Jimmy Nelson.
Fotografie: Jimmy Nelson.

De tentoonstelling gaat verder dan conventionele perspectieven en laat de essentie van twintig Nederlandse gemeenschappen zien, zoals vastgelegd in Nelsons recente werk "Between the Sea and the Sky". Deze bijzondere tentoonstelling biedt een eigentijds inzicht in Nederlandse tradities. Wil je meer te weten komen over Jimmy Nelson? Residence interviewde de fotograaf over het fotografieboek "Between the Sea and the Sky".

Hoe maak je kans op entreekaarten? 
Wil jij kans maken op kaarten voor de tentoonstelling "Ode aan Nederland" in Muzee Scheveningen? Wij geven kaarten weg aan onze lezers. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘JIMMY NELSON 2024’. Met de winnaars wordt op 3 april contact opgenomen. muzeescheveningen.nl

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top