Overslaan en ga direct naar de inhoud

Meld je nu aan voor onze masterclass van Sisley en Pierre Frey

Bij de restauratie van Kasteel Biljoen in Velp is gebruikgemaakt van de stoffen van Pierre Frey.
Bij de restauratie van Kasteel Biljoen in Velp is gebruikgemaakt van de stoffen van Pierre Frey.

Sisley & Pierre Frey slaan speciaal voor Residence-lezers de handen ineen tijdens een uniek event. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Dit zeer exclusieve event zal op 12 oktober plaatsvinden op het uit de zestiende eeuw daterende privélandgoed Kasteel Biljoen te Velp. Een historische locatie met internationale allure, die bij hoge uitzondering speciaal voor deze gelegenheid haar deuren zal openen voor Residence-lezers.

Onder het genot van een hapje en drankje en in aanwezigheid van de hoofdredacteur van Residence geniet je van een event dat in het teken staat van storytelling en de geschiedenis van de familiebedrijven Sisley & Pierre Frey zal belichten. Er zal een tour door Kasteel Biljoen worden gegeven, dat deels gerestaureerd is met gebruikmaking van de prachtige stoffen en het behang van Pierre Frey en de hulp van Geldersch Landschap & Kasteelen. Een bezoek aan de befaamde stuczaal, een van de hoogtepunten in de Nederlandse architectuurgeschiedenis, zal bij de rondleiding niet ontbreken.

De Parijse families Frey en D’Ornano, oprichter en eigenaar van Sisley, delen een grote voorliefde voor hoogwaardige interieurs. Sisley richt zich niet alleen op cosmetica, maar prikkelt, zoals bijzondere interieurs dat doen, alle zintuigen voor een totale (merk)beleving.

Het luxe skincaremerk Sisley verzorgt ook een masterclass.
Het luxe skincaremerk Sisley verzorgt ook een masterclass.
De luxe stoffen van Pierre Frey combineren kleur en opvallende patronen.
De luxe stoffen van Pierre Frey combineren kleur en opvallende patronen.

Als Residence-lezer zul je de gelegenheid krijgen te worden voorzien van persoonlijk advies door Sisley’s eigen Beauty Consultants en kun je deelnemen aan een exclusieve Sisley-masterclass. 

Meld je snel aan
Wil je erbij zijn op 12 oktober? Inschrijving voor dit event kost slechts € 85 per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via: info@residence.nl onder vermelding van ‘Masterclass’.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top