Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kelly Wearstler en Rotganzen komen met een vervolg op discoballen-collectie

Kelly Wearstler met een deel van de collectie.
Kelly Wearstler met een deel van de collectie.

Alle discoballen verzamelen. Na de succesvolle samenwerking tussen interieurdesigner Kelly Wearstler en Rotterdams designstudio Rotganzen, komt er een tweede samenwerking. Op Residence zie je de eerste beelden.   

De eerste samenwerking tussen Kelly Wearstler en Rotterdams designstudio Rotganzen kwam vorig jaar tot stand. Samen ontwikkelden ze verschillende Kelly Wearstler-versies van de populaire discoballen met als naam voor de collectie Quelle Fête.

Naast Sunset People, Tiffany Queen, Cracked Actor en LA Woman is er nu een nieuwe versie aan het assortiment toegevoegd: Malibu.

Nieuwe aanwinst voor Kelly Wearstler en Rotganzen

Malibu is kleiner dan de andere discoballen en daarmee ook meer betaalbaar. Waar de eerste exemplaren €14,117.44 tot €19,410.49 kostte, is Malibu al verkrijgbaar voor €2,470.55. De bal is 27 cm hoog.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

‘Ik ben zo blij om opnieuw met het team van Rotganzen samen te werken om een nieuwe toevoeging aan onze Quelle Fête-serie te introduceren, na zo’n succesvolle lancering vorig jaar’, zegt Kelly Wearstler in een statement. ‘Terwijl onze eerste collectie geïnspireerd was op LA, is het nieuwe stuk Malibu een eerbetoon aan de Stille Oceaan en zijn krachtige golven.’ 

Malibu is te zien als derde op de foto.
Malibu is te zien als derde op de foto.

Kelly Wearstler vervolgt: ‘Ik heb altijd een diepe persoonlijke band met de natuur en de zee gevoeld, dus ik vind het geweldig dat dit specifieke ontwerp enkele van de majestueuze elementen bevat die kenmerkend zijn voor de aangeboren schoonheid van de kust van Californië.’

De aanwinst van de collectie is hier te bekijken.

Tekst: Roel Janssen

Back to top