Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kijktip: in Design Secrets volgen we het leven van interieur designers Linda Lagrand en Jeroen van Zwetselaar

in Design Secrets volgen we Linda Lagrand, Eric Kant en Jeroen van Zwetselaar.
in Design Secrets volgen we Linda Lagrand, Eric Kant en Jeroen van Zwetselaar.

Liefhebbers van design opgelet: we hebben een leuke kijktip vanavond. In het SBS6-programma Design Secrets kun je namelijk het leven van verschillende interior designers als Linda Lagrand, Eric Kant en Jeroen van Zwetselaar volgen.

Design Secrets is het nieuwste designprogramma op SBS6. Linda Lagrand is één van de interieur designers die daarin gevolgd wordt. ‘Samen met twee andere designers, Eric Kant en Jeroen van Zwetselaar, geven we een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van onze projecten’, laat ze weten in een verklaring over het programma.

‘Ik neem je mee naar kunstevenementen waar ik inspiratie op doe, afspraken met leveranciers, op de bouwplaats en natuurlijk naar onze mooiste projecten. Je ontdekt meer over onze signatuur en hoe en waarom we bepaalde keuzes maken. Kortom, een kijkje in de keuken!’

Kijktip zondagavond

Design Secrets is sinds 27 maart elke zondagmiddag om 16.30 uur te zien op SBS6. Op KIJK.nl is de aflevering van afgelopen zondag terug te zien.  

Residence sprak afgelopen zomer met Linda Lagrand over haar woning. ‘Het uitzicht is absoluut de reden dat ik dit huis koos. Ik woon in een appartement op de 24e verdieping van een woontoren in het centrum van Rotterdam en heb vrij zicht over de Maas en de Erasmusbrug, Rotterdamser wordt het niet’, vertelde ze toen in ons interview.

Binnenkijken bij Jeroen van Zwetselaar

Ook kregen we een kijkje in de woning van Jeroen van Zwetserlaar. Toen designer Jeroen van Zwetselaar zijn spoorweghuisje verruilde voor een oud landhuis in de duinen, ooit een notariskantoor, liet hij er geen gras over groeien: in een recordtijd maakte de kantoorsfeer plaats voor een ontspannen strandgevoel. Binnenkijken bij Jeroen van Zwetselaar.

Tekst: Roel Janssen

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top