Overslaan en ga direct naar de inhoud

Earth Day: Kinfill start Moederdagactie met Nederlandse kunstenares Nina Davies

Nina Davies met haar ontwerp voor Kinfill.
Nina Davies met haar ontwerp voor Kinfill.

Het Rotterdamse homecare brand Kinfill start vrijdag een campagne rondom Earth Day en Moederdag. Als je namelijk een duurzame Moederdag cadeauset koopt, krijg je er een stijlvolle shawl ontworpen door de Nederlandse kunstenares Nina Davies gratis bij.

Kinfill vraagt met de actie aandacht voor de aarde. Op 22 april is het namelijk Earth Day. Speciaal daarvoor start het Rotterdamse bedrijf ‘Care for Mother Earth’.

Met de actie doneert Kinfill 1 procent van haar opbrengst aan 1 procent for the planet. Dat is een organisatie die non-profit organisaties steunt met als missie het behouden van de planeet voor toekomstige generaties.

Één van de sets van Kinfill.
Één van de sets van Kinfill.

Kinfill start Moederdagactie voor moeder aarde

Voor de actie heeft het bedrijf de handen ineengeslagen met de Nederlandse kunstenares Nina Davies. Een kunstenares uit Amsterdam die zich laat inspireren door mensen in hun alledaagse leven. Van persoonlijke foto’s tot beelden uit de kunstgeschiedenis.

Zij heeft shawls gemaakt die je ontvangt bij aankoop van één van de geselecteerde Moederdag cadeausets op de website van Kinfill. Je kunt de shawl gebruiken om jouw cadeau mee in te pakken, maar natuurlijk ook gewoon dragen.

Op de speciale shawl voor Kinfill zijn moeders te zien die elkaar omhelzen.

Uniek ontwerp voor Kinfill

De Soap Set bij deze actie bestaat uit de stijlvolle Halo Soap en een speciaal ontworpen keramiek zeepschaaltje door de Nederlandse kunstenares Marieke van Heesbeen.

Lees hier alles over de actie.

Duurzaam schoonmaken

Kinfill’s allesreiniger verwijdert vuil en vet én is verkrijgbaar in vijf heerlijke geuren, maar er zijn meer duurzame alternatieve om schoon te maken. Bekijk onze 7 tips om duurzaam je huis schoon te maken

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top