Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hotspot: Dit kleurrijke hotel in Miami heeft een Nederlands tintje

Het zwembad in het hotel.
Het zwembad in het hotel.

Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Vandaag een tip: Faena Hotel.

Het ultra stylish Faena hotel in Miami beach won al meerdere prijzen, zo werd het onlangs wederom verkozen tot beste hotel van Florida en nummer twee van Amerika. Het hotel geldt als het cultureel epicentrum van Miami Beach en besteedt veel aandacht aan interieurontwerp, kunst, entertaiment en culinaire hoogstandjes.

Een kroonluchter van Studio Tweelink.
Een kroonluchter van Studio Tweelink.

Het door iconische rood-witte parasols omgeven zwembad grenst aan het strand van Miami beach. Leuk detail: in een van de prachtige ruimtes hangt de reusachtige Float-kroonluchter, ontworpen door de Nederlandse Studio Tweelink.

Hier boek je het hotel

In Residence Traveller delen we hoteltips en restaurants, omdat het lastig is welk hotel te boeken voor je volgende reis. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch. Hier bestel je Residence Traveller

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top