Overslaan en ga direct naar de inhoud

7 x de mooiste bureaus voor jouw thuiswerkplek

Foto: Rachael Smith/Living Inside voor Residence 11, 2021.
Foto: Rachael Smith/Living Inside voor Residence 11, 2021.

Wil jij een nieuw bureau kopen om jouw thuiswerkplek een upgrade te geven? Wij selecteren zeven exemplaren in verschillende stijlen voor jouw home office.

We moeten er toch aan geloven: de zomer is bijna voorbij. Dat betekent dat we de korte broeken inruilen voor een pantalon en weer naar kantoor gaan. Of natuurlijk thuis aan de slag gaan.

Tips voor jouw home office
Iemand die alles weet over hoe je jouw thuiskantoor nieuw leven in moet blazen is interieurontwerpster Pallavi Dean. De in Dubai wonende Dean richt al jaren woningen en kantoren in het hogere segment in. Haar belangrijkste tip? 'Er zijn drie belangrijke kenmerken die goed moeten zijn bij het inrichten van een (thuis)kantoor. Een goed samengestelde achtergrond, aantrekkelijke verlichting en geluid.’
Hoe dat zit met de achtergrond? ‘De achtergrond hoeft niet heel spectaculair te zijn, planken met decoratieve objecten of boeken op kleur afstemmen is al goed. Je bereikt nóg meer met het vinden van de juiste verlichting. Plaats je laptop op een stapel boeken of tijdschriften en kantel een ringlicht in een geschikte hoek. Natuurlijk licht is geweldig, maar tijdens vergaderingen in de late uurtjes wil je niet in het donker zitten weet ik uit ervaring.’ Meer tips van Pallavi Dean? Interieurontwerper Pallavi Dean geeft tips voor jouw (thuis)kantoor.

Hier vind je een selectie aan bureaus voor jouw home office:

Tekst en samenstelling: Roel Janssen en Lisa Goudsmit

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top