Overslaan en ga direct naar de inhoud

Over Ons Residence Traveller

Kom in contact met de redactie van Residence Traveller!

SMRTC Bar Deli Emma Jackson
SMRTC Bar Deli Emma Jackson

Reisinspiratie en het mooiste huizenaanbod in het buitenland

Residence Traveller is het reismagazine met de nadruk op verblijf. En niet zomaar een verblijf, maar de mooiste, de meest bijzondere en fijnste adressen die in het buitenland te vinden zijn. Interieurs die tot de verbeelding spreken en tips die een reis of weekendtrip tot iets onvergetelijks maken. Het hotel met de allerbeste service, de villa met het meest spectaculaire uitzicht en de bar waar de beste Martini gemixt wordt. Reportages met spraakmakende interieurs zullen een inspirerende
achtergrond vormen. Residence Traveller helpt je zowel op weg naar verborgen plekken als naar the places to be

Residence is al 35 jaar thuis in de wereld van schoonheid, met een groot gevoel voor entourage en sfeer. Met de uitgave van Traveller wordt Residence - naast brenger van beeld en inspiratie - nu ook gids voor de ervaring. Gezamenlijk bouwen wij aan de mooiste herinneringen. 

In 2024 verschijnt Residence Traveller viermaal: in april, juni, oktober en december. Traveller verschijnt in de losse verkoop in pakket (Residence & Residence Traveller), als los te verkrijgen magazine en in de bus bij alle Residence abonnees. Elke uitgave van Residence Traveller heeft extra aandacht voor een specifieke bestemming. Elke editie is een bewaarexemplaar en bron van inspiratie. Een special op het gebied van reizen op hoog niveau.

Evenals Residence kent ook Traveller een katern met droomhuizen die te koop staan, met alle aspecten die ook een tweede huis tot een thuis maken. Daarnaast is er een selectie met de mooiste huizen te huur. Internationale makelaars uit het topsegment bieden hier hun huizen aan. Wie wil verblijven in de mooiste ruimtes op de heerlijkste locaties, vindt in het Traveller katern een fijne selectie.

De redactie

FRANK KLOPPERT

EDITOR-IN-CHIEF

PAOLA VAN DAM

AREA MANAGING EDITOR

Walter W.C. de Vries

EDITOR AT LARGE

SASKIA VAN GEIJLSWIJK

ART DIRECTOR

JANET DEIBERT

MANAGING EDITOR

INSPIRATIE

Back to top